Tekniktræning U9 (Årgang 2013)

1.600,00 DKK

Tekniktræning Træningsforløb: U9 (2013) 10. marts - 2. juni (ferier + helligdage springes over)

Bemærk: Dette er et tilbud til eksterne spillere (Spillere i partnerklubber + ikke-partnerklubber)

Tekniktræning U9 er et målrettet træningsforløb for ambitiøse og talentfulde drenge, som ønsker yderligere udvikling igennem lærerig og intensiveret træning.

Tekniktræning U9 er et 10 ugers træningsforløb, hvor der trænes torsdag eftermiddag i Lundtofte Boldklub. Træningsforløbet skal ses som et godt supplement til spillerens træning i egen klub.

I træningsforløbet lægges der vægt på udvikling af den enkelte spillers kompetencer gennem individuelle og relationelle træningsøvelser målrettet de respektive alderstrin.

For at sikre den bedste oplevelse for spillerne, gøres der opmærksom på, at niveauet på træningsøvelserne lægges højt, og at det således tilrådes, at de tilmeldte spillere besidder træningsparathed og gode fodboldfærdigheder for alderen for at få det optimale ud af træningsforløbet.

Træningen

Hvert træningspas har en varighed på 1 time, kl 17:00-18:00.

Træningen foregår på kunstbanerne hos Lundtofte Boldklub.

Adresse: Ravnholmvej 11, 2800 Kongens Lyngby.

Datoer for trænignspas:

• 10. marts
  • 17. marts
  • 24. marts
  • 31. marts
  • 7. april
  • 21. april
  • 28. april
  • 5. maj
  • 19. maj
  • 2. juni

Prisen for Tekniktræning U9 er 1.600,- pr. spiller.
Spiller man i en klub, som indgår i Det Blå Fodboldnetværk, kan man med fordel bruge en rabatkode for at opnå 10% rabat.

Rabatkoden er sendt til alle partnerklubber i Det Blå Fodboldnetværk og man skal dermed henvende sig hos sin egen klub for, at komme i bessidelse af rabatkoden.

For 1.600,- får spilleren:

• Fodboldtræning fra børnetrænere i Lyngby BK, planlagt af trænere i Lyngby BK's Akademi
  • Tøjpakke (sokker, shorts, t-shirt og langærmet trøje)
  • 10x Træningspas
  • Fire familiebilletter (2 voksen og 2 børn) til en 1. Divisionskamp på Lyngby Stadion
  • Rabatkode med 10% rabat til vores Lyngby Akademi Camp i vinterferien (uge 7)

Forældre og andre gæster

Som forælder eller anden gæst er man velkommen til at overvære træningen i det omfang man ønsker.

Det er dog vigtigt, at man som forælder holder sig på afstand og lader træningen være mellem den enkelte træner og spilleren selv.

Billeder

Lyngby BK forbeholder sig retten til i løbet af hele træningsforløbet at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Ændringer

Lyngby BK forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet.

Leder af Tekniktræning, Fartash Alirezai - fal@lyngby-boldklub.dk

TILMELDING:
HUSK AT SKRIVE FULDE NAVN PÅ DELTAGER, FØDSELSDATO, KLUB SAMT TØJSTØRRELSER I KOMMENTARFELTET FØR CHECK UD!

VÆLG AFHENTNING I FELTET OMKRING LEVERING, SAMT SE BORT FRA MAILEN MED "DINE VARER ER KLAR TIL AFHENTNING"

1. Langærmet Trøje
  2. T-shirt