STØTTE: 1 m² kunstgræsbane

130,00 DKK

Lyngby Boldklub af 1921 fylder i år 100 år. Mange har spurgt hvad fodboldklubben egentlig går og ønsker sig allermest i dette store jubilæumsår - er det vin? Er det nye fodbolde? Eller måske en ny Yussuf Poulsen?

Alt dette kunne være rart - men i virkeligheden ønsker vi os allermest, at du hjælper os tættere på vores målsætning om at få en ekstra kunstgræsbane ved Lyngby Stadion. Så overvejer du at give os en gave, og ønsker at bidrage - så hjælp os med at hjælpe de unge talenter og børnespillere i klubben med en ny kunstgræsbane!

Du vælger selv hvor meget eller lidt du vil støtte med - dog skal du minimum købe 1 m². Der er tale om en REN støttedonation til klubben, og derfor er beløbet også fritaget for moms.

Såfremt det ikke lykkes at gennemføre projektet af den ene eller anden årsag vil midlerne tilfalde børne- og ungdomsfodbolden i Lyngby Boldklub af 1921 (foreningen).

SÅDAN HJÆLPER DU

Vælg herunder hvor mange  du vil støtte os med. En  koster 130 kr. uanset hvor mange du køber. Vil du købe mere end 10  ad gangen skal du først lægge i kurv og derefter kan du frit opjustere antallet af støttem² inden betaling.

Repræsenterer du en virksomhed og ønsker du at støtte via dit firma skal du kontakte Berit Döhl, info@lyngby-boldklub.dk - her kan du også høre nærmere om andre muligheder for at støtte foreningen økonomisk i anledningen af klubbens 100-års jubilæum.

På lager