Sæsonkort

Med et sæsonkort til Lyngby Stadion kommer du til at have adgang til samtlige hjemmekampe samt pokalkampe, hvor klubben har brug for alt den støtte vores fans kan give os!

BONUS: Frem til den 31. januar 2022 får du en kopi af jubilæumsbogen Blåt Blod (værdi 250 kr.) når du tegner abonnement.

Skal du have hjælp med køb af sæsonkort, så send en mail på kundeservice@lyngby-boldklub.dk - Vi besvarer hurtigst muligt.

Engangsbeløb Abonnement*
Voksen, ståplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, ståplads** 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Pensionist, ståplads 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Voksen, fast siddeplads 1200 kr. 100 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, fast siddeplads** 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Pensionist, fast siddeplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.

Børn under 14 år – De Små Vikinger*** Gratis***
Barn fast siddeplads 300 kr. 25 kr. pr. mdr.

*) Ved skift til abonnement er der en min. bindingsperiode på 6 mdr. derefter er opsigelsesperioden løbende mdr.+1 mdr. Opsigelse skal sendes via mail på: kundeservice@lyngby-boldklub.dk.

**) Er du mellem 14-17 år, kan du købe sæsonkort til studerende/ungdomspris. Du skal ved stikprøvekontrol kunne fremvise legitimation.

***) Børn under 14 kan melde mig sig ind i børneklubben De Små Vikinger og få gratis adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion, men skal barnet have reserveret siddeplads med navn på sædet, skal du købe sæsonkort.

Sæsonkortet gælder til ALLE hjemmekampe i NordicBet Ligaen & Sydbank Pokalen.