Fornyelse af sæsonkort 21/22

Her kan du forny dit sæsonkort til sæsonen 2021/22!

Vi har åbnet for forlængelser af sæsonkort, og du kan nu forlænge dit kort inden tirsdag d. 1. juli kl. 09:00, så du kan beholde din plads fra sidste sæson og ikke gå glip af den magiske stemning på Lyngby Stadion og jagten på oprykning i 21/22 sæsonen.

HUSK AT LOGGE IND FØRST - Det vil være muligt at skifte fra engangsbeløb til abonnement, når du logger ind og fornyer dit sæsonkort. Vær opmærksom på, at prisen siger 0,00 kr. i systemet, når du skifter, men at du vil blive trukket månedligt fremadrettet. Har du i forvejen et sæsonkort som abonnement, så kører det videre som før, og du behøver ikke foretage en fornyelse.

HAR DU SÆSONKORT PÅ ABONNEMENT?
Har du dit sæsonkort på abonnement skal du IKKE foretage dig noget, sæsonkortet forlænges automatisk til 21/22 sæsonen.

HVORNÅR
Det vil være muligt at forny dit sæsonkort i perioden fra d.31 maj til og med den 1. juli kl. 09:00. Herefter lukkes der for fornyelser, og de resterende pladser vil blive frigivet.

Du skal som levering vælge "afhentning" og dermed spare portoen.

Skal du have hjælp, så send en mail på kundeservice@lyngby-boldklub.dk - Vi besvarer hurtigst muligt.

  Engangsbeløb Abonnement*
Voksen, ståplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, ståplads** 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Pensionist, ståplads 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Voksen, fast siddeplads 1200 kr. 100 kr. pr. mdr.
Studerende/ungdom, fast siddeplads** 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Pensionist, fast siddeplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
     
Børn under 14 år – De Små Vikinger*** Gratis***
Barn fast siddeplads 300 kr. 25 kr. pr. mdr.


*) Ved skift til abonnement er der en min. bindingsperiode på 6 mdr. derefter er opsigelsesperioden løbende mdr.+1 mdr. Opsigelse skal sendes via mail på: kundeservice@lyngby-boldklub.dk.

**) Er du mellem 14-17 år, kan du købe sæsonkort til studerende/ungdomspris. Du skal ved stikprøvekontrol kunne fremvise legitimation.

***) Børn under 14 kan melde mig sig ind i børneklubben De Små Vikinger og få gratis adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion, men skal barnet have reserveret siddeplads med navn på sædet, skal du købe sæsonkort.

Sæsonkortet gælder til ALLE hjemmekampe i NordicBet Ligaen & DBU Pokalen. 

 

Er der noget galt med dit fysiske kort, skal du skrive til kundeservice@lyngby-boldklub.dk - Ellers fortsætter du med samme kort.