Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser

Når du har udfyldt en ordre, modtager du automatisk en mail med en liste over hvilke produkter, du har bestilt. Denne mail er en bekræftelse på din indtastning og dermed ikke en bindende ordrebekræftelse. Du kan derfor annullere din ordre, såfremt fejlen skyldtes en af følgende ting:

OBS! Vi pålægger kunden ansvaret - og eventuelle ekstra udgifter forbundet hermed - for at sørge for, og gennemtjekke, at navn, adresse, telefonnummer, leveringadresse og andre oplysninger er korrekt udfyldt!

Ordensreglement

Ved køb af billet eller sæsonkort acceptere du samtidig med det til enhver tid gældende fælles udstedte ordensreglement for Lyngby Stadion - lyngby-boldklub.dk/ordensreglement/

Der accepteres samtidig de til enhver tid gældende bødestraffe for overtrædelse af Ordensreglementet.

- Forbudt af forcere hegn eller gå på banen - afgift 10.000 kr

- Forbudt at besidde fyrværkeri/pyroteknik - afgift 5.000 kr

- Forbudt at benytte fyrværkeri/pyroteknik - afgift 5.000 kr

- Forbudt af kaste genstande på station - afgift 5.000 kr

- Ophold forbudt på station for karantæneramte - afgift 5.000 kr

- Forbudt af benytte maskering på stadion - afgift 5.000 kr

Faktura

Når du har handlet på Lyngby Boldklubs Fanshop, modtager du en mail med de varer, du har bestilt, dine personoplysninger samt leveringsadresse. Når vi har behandlet din bestilling, vil du sammen med din ordre få medsendt en original faktura som samtidig fungerer som dit købsbevis.

Leveringstid

Vi leverer dine varer indenfor 1-15 hverdage og vi gør os altid umage for at få din ordre afsendt så hurtigt som muligt. Dog kan der på enkelte varer forekomme længere leveringstid.

14 dages fortrydelsesret

I henhold til lov om visse forbrugeraftaler §18 stk. 2 nr. 12 er køb af billetter og sæsonkort ikke omfattet af fortrydelsesretten.

For øvrige produkter gælder den almindelige 14-dages fortrydelsesret og nedenstående betingelser:

Den 13. juni trådte en ny forbrugeraftalelov i kraft. Det betyder en række ændringer i reglerne for e-handel. Især vilkårene for fortrydelse er berørt. 

Vi har samlet en del af vilkår og regler nedenfor ud fra  http://www.forbrug.dk/Test-og-raad-foer-du-koeber/Ehandel/Nye-Regler - listen nedenfor er ikke udtømmende og der kan fremgå flere vilkår og regler i selve lovgivningen.

Sådan benytter du din fortrydelsesret ved køb af varer

Du skal:

Sælger kan:

Varens stand ved fortrydelse indenfor 14 dage:
Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber.

Du må fx prøve et stykke tøj, men ikke have det på til en fest. Du må pakke printeren ud og undersøge den, men du må ikke printe på den. Du må folde sengetøjet ud, men ikke sove i det.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er Lyngby Fanshop, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Returforsendelse Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til Lyngby Boldklubs Fanshop. Det betyder, at du må forvente at komme til at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under transporten tilbage til Lyngby Boldklub Fanshop

Returforsendelse skal ske til:
Lyngby Boldklub A/S
Att. Fanshoppen
Lundtoftevej 61
2800 Kongens Lyngby

Returnering som følge af fortrydelse eller ombytning sker på købers egen regning! Lyngby Boldklubs Fanshop anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Lyngby Boldklubs Fanshop. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Undtagelser for fortrydelsesret:
Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på. Men der er nogle undtagelser.

Du har IKKE fortrydelsesret, når du indgår aftaler om:
Varer der er specielt fremstillet til dig - såkaldt bestillingskøb. Ved Lyngby Boldklubs Fanshop skal dette forstå ved fx køb af trøje med special tryk på.

Gavekort

Gavekort til Lyngby Boldklubs Fanshop har en gyldighed på tre år. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet

Priser

Alle priser på Lyngby Boldklubs Fanshop er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisfejl, afgiftsændringer og lignende. Eventuelle tilbud er gældende, så længe haves. 

Betalingsmåder

Lyngby Boldklubs Fanshop modtager betaling med følgende kort:

Bemærk at det kun er muligt at betale med Dankort, såfremt der er tale om et VISA-Dankort.

Fra 1. oktober 2011 må betalingsmodtageren/Lyngby Boldklubs Fanshop viderefakturere gebyret fra alle internationale kreditkort til forbrugeren. Det gælder både dansk og udenlandsk udstedte Internationale kreditkort. Dette er f.eks. Mastercard, Visa, Diners, American Express, Visa Electron og Maestro m.fl.

Gebyret dækker den faktiske pris, vi, som butik, betaler for at få indløst kortbetaling hos udbyderen. 
Lyngby Boldklubs Fanshop viderefakturerer kun det beløb, der opkræves os. Der er IKKE nogen del af beløbet, som tilfalder Lyngby Boldklubs Fanshop.

Porto og ekspedition

Lyngby Boldklubs Fanshop leverer altid dine varer som pakke eller brev via DAO eller PostNord. Vi sender IKKE ud pr. efterkrav!

Der er også mulighed for at vælge fragtfri afhentning i Lyngby Boldklub. Vi sender dig altid en e-mail, når din ordre er klar til afhentning, så du ikke risikerer at komme forgæves. Din bestilling kan afhentes i åbningstiden i Lyngby Boldklub Fanshop eller i administrationen i Klubhuset indenfor disse åbningstider:

Administrationens åbningstider: Mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00.

Ved afhentning medbring altid din ordrekvittering!

 

Ved levering til udlandet, sender vi kun ved onlinebetaling.

Annullering af ordren

Ordrer, der endnu ikke er afsendt, kan annulleres ved at kontakte Lyngby Boldklubs Fanshop på følgende måder:

Reklamationsret

Lyngby Boldklubs Fanshop yder reklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Klager via EU's Online Dispute Resolution:

EU har gjort det lettere for forbrugerne at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Hvis du ikke mener, at Lyngby Boldklub har levet op til dine forventninger kan du klage her eller skrive direkte til shop@lyngby-boldklub.dk


Sæsonkortholder 

Er du aktiv sæsonkortholder der er gyldigt, kan du mod fremvisning af gyldigt kort i vores fysiske shop spare 10% på alle ikke-nedsatte varer.

Vaskeanvisning:

Vi anbefaler at vaske vores tøj efter nedenstående anvisning, og desværre ikke efter anvisningen i hummeltøjet, da denne ikke tager højde for trykket på trøjet.  

Vask ved max 30 grader
Brug ikke skyllemiddel
- Brug ikke pletfjerner
- Vend vrangen ud af tøjet
- Tøjet må ikke stryges
- Tøjet må ikke renses kemisk
Brug ikke tørretumbling

Lyngby Boldklubs Fanshop påtager sig intet ansvar ved forkert vask/tumbling og anden fejlagtig behandling af tøjet og tryk!

Disse handelsbetingelser er opdateret og gældende fra den 4. november 2018 kl. 21:30.