Trænerkursus (Opbygningsspil)

199,00 DKK

Hvordan spiller man forbi modstanderens første pres og bygger spillet op, nede fra forsvaret af?

Nu får du den fantastiske mulighed for at se hvordan vi i Lyngby BK's Akademi arbejder med at give vores spillere de rette værktøjer til at afkode et pres, samt hvilke løsningsmuligheder de har i diverse situationer!

HVEM KAN DELTAGE?

• Alle trænere fra både Lyngby BK's Partnerklubber (Det Blå Netværk), samt ikke partnerklubber er velkommen til at deltage

DATO & PROGRAM

Tidspunktet er ikke fastsat endnu, men vil som udgangspunkt ligge om eftermiddagen efter kl 15.

Det endelige tidspunkt og program for dagen, vil derfor blive sendt ud til deltagerne senest 1 uge før.

• 6, juni

HVOR FOREGÅR LYNGBY TRÆNERKURSERNE?

• Lyngby Boldklubs træningsanlæg v. Lyngby Stadion

FORHOLDSREGLER
  • Afholdelsen sker i fuld overensstemmelse med de på tidspunktet gældende Corona -regler. Justeringer kan derfor forekomme.
  • I tilfælde af aflysning får de tilmeldte pengene tilbage.
  • Tilmelding er først-til-mølle.

SOM DELTAGER FÅR DU:

• 1x Trænerkursus.
  • 30min oplæg af trænere fra Lyngby BK's Akademi.
  • Observering af professionel træning.
  • 30min afrunding + tid til spørgsmål.
  • Mad & drikke.

KONTAKTPERSON
  • Leder af Lyngby BK Træneruddannelse- & Kurser, Fartash Alirezai - fal@lyngby-boldklub.dk

TILMELDING:
HUSK AT SKRIVE FULDE NAVN PÅ DELTAGER OG KLUB I KOMMENTARFELTET FØR CHECK UD!

VÆLG AFHENTNING I FELTET OMKRING LEVERING, SAMT SE BORT FRA MAILEN MED "DINE VARER ER KLAR TIL AFHENTNING"

Der må maksimalt købes 20 stk. af dette produkt.

På lager